Wittere Tanden En Tanden Bleken - Borgloon

Published Dec 28, 21
6 min read

Tanden Bleken Populair, Maar Werken Die Behandelingen Wel? - Sint-Truiden

Bleekstudio’s gebruiken peroxide-vrije gel om tanden te bleken omdat zij van de wet maximaal 0,1% waterstofperoxide mogen gebruiken. De bleekgel bevat daarom natriumperboraat of natriumbicarbonaat. Bij natriumperboraat komt waterstofperoxide vrij, maar te weinig om echt effectief te zijn. Natriumbicarbonaat reinigt de tanden, maar bleekt zelfs helemaal niet (tanden bleken prijs).

We vertellen hoe bleachen in z’n werk gaat en vergelijken de methode met porseleinen facetten. Die laatste verbeteren ook de vorm en positie van je tanden. Iedereen heeft een unieke glimlach, maar de meest ontwapenende is er eentje waarbij je je tanden bloot lacht. En dat doe je enkel wanneer je wéét dat je je niet hoeft te schamen om je gebit.

Tanden Bleken? Zo Weet Je Precies Wanneer Het Wél Werkt - Borgloon

Een van de bekendste is wellicht. Hier lichten we die methode toe en maken we de vergelijking met porseleinen facetten. Die laatste verbeteren namelijk niet enkel de kleur, maar ook de vorm en positie van je tanden, en ze bieden bovendien nóg enkele extra voordelen tegenover bleken. Daarom krijg je gele of grijze tanden … Laat ons beginnen met .

Koffie, thee, rode wijn, sigaretten en frisdranken (zelfs de suikervrije varianten!): allemaal doen ze je tanden geleidelijk vergrijzen of vergelen. Maar sowieso komt ieder van ons met tanden met een andere ‘basistint’ ter wereld. Inderdaad: . Tanden zijn opgebouwd uit glazuur, dentine of tandbeen en pulpa. Of je gele, grijze of witte tanden hebt, hangt grotendeels af van de kleur en dikte van de dentine, en die verschilt bij iedereen.

Resultaat Tanden Bleken Beste Van België! - Dilsen-Stokkem

Naarmate je ouder wordt, verdunt het glazuurlaagje op je tanden en die eronder zit sowieso meer en meer door. Dat is meteen de reden waarom we mensen met een mooi wit gebit jonger schatten. Zo gaat whitening in zijn werk Wat de precieze oorzaak van gele of grijze tanden in jouw geval ook is: een stralend wit gebit ligt wel degelijk binnen handbereik.

Wittere Tanden En Tanden Bleken - HerenthoutHoe Lang Houdt Het Bleekeffect Aan? - Nijlen


Die reiniging gebeurt met behulp van een chemische zuurstofverbinding met de kleurstofmoleculen die in je glazuur zijn achtergebleven. Bleken of bleachen . Bleaching: niet voor iedereen weggelegd Let echter op, want we zeggen niet zomaar dat je ‘bepaalde types verkleuringen’ kunt verhelpen met whitening-technieken. Hoewel bleaching enorm populair is, levert de behandeling effectief niet bij iedereen een mooi wit gebit op.

Tanden Bleken: Veilig Mooie Witte Tanden - As

Alles Wat Je Moet Weten Over Tanden Bleken Of Bleachen - OlenResultaat Tanden Bleken Beste Van België! - Zandhoven


Extrinsieke verkleuringen zijn verkleuringen aan de buitenzijde van je tand, veroorzaakt door het eten en drinken dat we hierboven aanhaalden – en door slechte gewoontes als roken. Heb je daarentegen (intrinsieke verkleuringen), dan zijn porseleinen facetten of facings de enige manier om je tanden witter te maken. Deze flinterdunne schildjes worden gewoon op je tanden geplaatst.Volg even mee … Bleaching maakt je tanden gewoon witter, terwijl je met porseleinen facetten niet alleen de kleur, maar ook de vorm en positie van je tanden corrigeert. Bij whitening kun je niet witter gaan dan je oorspronkelijke kleur. Facings laten je daarentegen de keuze tussen verschillende tinten: van natuurlijk tot stralend wit. tanden bleken.

Alles Wat Je Moet Weten Over Tanden Bleken Of Bleachen - Halen

Porseleinen facetten zijn volkomen pijnloos en beschermen zelfs gevoelige tanden. Bleaching kan wél tijdelijk voor gevoelige tanden zorgen. Veneers zijn voor alle leeftijden, terwijl whitening bij oudere mensen doorgaans minder resultaat oplevert, omdat ze minder glazuur hebben. De beste keuze voor witte tanden Benieuwd hoe we jou een stralende glimlach kunnen bezorgen? Neem vrijblijvend contact op met onze Smile Consulentes! .

Een fout consumptiegedrag kan ervoor zorgen dat je tanden na een bepaalde periode donkerder van kleur worden. Denk hierbij aan het roken van sigaretten of het drinken van koffie of wijn. Cosmedisch Center kan je hierbij helpen om je weer een stralende witte lach te bezorgen en zo jouw een boost te geven aan zelfvertrouwen.

Dit Gebeurt Er Tijdens Het Bleken Van Je Tanden - Diepenbeek

Naast de exclusieve service die u bij ons zult ervaren is het ook belangrijk dat wij werken met goede en veilige producten. Wij doen continu onderzoek hiernaar zodat wij jullie kunnen garanderen dat u behandelt zult worden met de beste ’tanden bleek’ producten en apparatuur die er op het moment op de markt zijn.

Hierna mag je plaatsen nemen op de behandelbank. Stap 1: Allereerst geven wij je een zogenoemde “fingerbrush”. De fingerbrush doe je om je vinger en kan je zittend je tanden mee poetsen/schoonmaken. Stap 2: Er wordt wat vitamine E op je lippen en/of tandvlees gesmeerd. tanden bleachen. Stap 3: Hierna wordt een mondspreider in de mond geplaatst.

Hoe Lang Blijven Je Tanden Wit Na Tanden Bleken? - Peer

Stap 5: En als laatst wordt een lamp op uw tanden gericht dat ervoor zal zorgen dat het tandenbleek proces versneld wordt. Bij Cosmedisch Center werken wij uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel (tanden laten bleken). Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken bij Cosmedisch Center zeer veilig.

Tanden Bleken? Zo Weet Je Precies Wanneer Het Wél Werkt - GrobbendonkTanden Bleken? Zo Weet Je Precies Wanneer Het Wél Werkt - Hove


Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon. Gemiddeld 4-6 maanden. Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter.

Onderhoud Na Het Bleken Van Je Tanden - Opglabbeek

De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig. Tot 3 uur na de behandeling mag er niet gegeten worden alleen water drinken.

In onze praktijk bieden wij twee bleekmethoden aan, “Thuisbleken” en “In de praktijk bleken”. Thuis je tanden bleken Voor de thuisbleekmethode maken wij tijdens een eerste afspraak afdrukken van uw boven- en onderkaak om dunne “bleek-bitjes” te maken. Deze bitjes worden zo gemaakt dat er ruimte zit voor een bleekgel op de plaatsen waar de tanden gebleekt moeten worden.

7 Witte Tanden Tips - Natuurlijke Methoden Voor Wittere Tanden - Borgloon

Tijdens een tweede afspraak krijgt u eerst een gebitsreiniging om alle oppervlakkige aanslag te verwijderen. Vervolgens krijgt u alle instructies bij de bitjes en de bleekgel (6% Waterstofperoxide). De bitjes dienen thuis minimaal 2 uur, of een hele nacht gedragen te worden. Na 5 tot 10 keer dragen bereiken de meeste mensen de door hun gewenste kleur.

Sinds 2012 is het niet meer toegestaan om met hoge concentraties waterstofperoxide te werken. Voorheen kon met 30% waterstofperoxide gewerkt worden waardoor binnen een uur een mooi resultaat haalbaar was, maar met kans op schade. In de praktijk mag nu nog maar 6% gebruikt worden, gelijk aan de “thuisbleek” methode.

Veilig Je Tanden Bleken Voor Gezonde Witte Tanden - Maasmechelen

Veel gestelde vragen Is bleken veilig? Ja, mits veilig en professioneel en met mate uitgevoerd. Sinds de nieuwe wetgeving uit 2012 mag er nog maar met 6% waterstofperoxide gebleekt worden. Deze concentratie is relatief veilig in gebruik mits de juiste voorzorgsmaatregelen worden genomen. Is bleken gevoelig? De behandeling zelf is niet gevoelig.

Is bleken schadelijk? De veiligheid van waterstofperoxide is onafhankelijk vastgesteld en beoordeeld door de US Food & Drug Administration (FDA). Bij veilig gebruik zal er geen schade aan uw tanden optreden. Overbehandeling kan echter tot schade leiden. Het kan daarom voorkomen dat wij u om die reden bleken afraden. Hoe lang blijven mijn tanden wit? Uw tanden zijn net zo individueel en uniek als uzelf en daarom verschillen de resultaten.

More from Vakantie, Lifestyle, Tuin