Slotenservice 24uur in Olen

Published Dec 23, 21
6 min read

Slotenmaker Expert in Hemiksem

Slotenmakerij Dang - Uw Slotenmaker in de buurt

Klein Heiken 159, 2180 Antwerpen
0485 36 12 14
slotenmakerij Berchem

Dit kan ook bij SKG*** cilinders! Waar moet je op letten? Als we het advies van het Politiekeurmerk Veilig Wonen volgen, dient een SKG*** cilinder slot ten minste gecombineerd te worden met een SKG** deurbeslag. Je herkent dit beslag aan het SKG** logo dat vanaf de buitenzijde zichtbaar moet zijn.

Aan de buitenkant zijn dus geen schroeven zichtbaar. Wil je de inbraakvertraging verhogen? Dan zou je er voor kunnen kiezen om je SKG*** cilinders te combineren met een SKG*** anti kerntrekbeslag. slotenmaker Hove. Dit deurbeslag omsluit de cilinder met hardstalen element waarbij alleen de sleutelingang nog toegankelijk is. De sleutel kan gewoon draaien, maar de cilinder kan niet vanaf de buitenzijde uit de deur gehaald worden zolang dit anti kerntrekbeslag is geplaatst.

Slotenmaker Aan Huis - Deskundig, Betaalbaar En Erkend in OlenSlotenmaker Aan Huis - 24/7 Slotenmaker Direct Beschikbaar in Kapellen


Ook de vorm, materiaal en aantal insnijding bepalen wat zo’n cilinderset kost. Snijsleutel De conventionele sleutel zoals we die kennen van vroeger is de snijsleutel. De sleutelblanc wordt ingesneden op de permutatie die overeenkomt met de pallen in een cilinder slot. Cilindersloten die geopend worden met zo’n snijsleutel hebben relatief weinig mogelijkheden.

Wanneer een inbreker probeert deze 5 of 6 stiften te manipuleren, kan dit een stuk eenvoudiger zijn dan bij een geavanceerde keersleutel waar zowel boven, onder als van de zijkant pallen gesitueerd zijn - slotenmaker Ekeren. Een snijsleutel kan maar op één manier in de cilinder worden gestoken en heeft als minpunt dat de sleutel scherp kan zijn en als onprettig wordt ervaren wanneer je je sleutelbos in je broekzak/jaszak draagt.

Goedkoop & 24/7 Spoeddienst in Deurne

Deze sleutel kan op 2 manieren in de cilinder worden gestoken. Er is geen boven of onderkant. Dit biedt meer bedieningsgemak en omdat deze sleutel geen scherpe randen heeft, wordt een cilinder met keersleutel over het algemeen gezien als een meer comfortabelere sleutel. Gecertificeerde sleutels Cilindersloten met certificaat zijn voorzien van een patent die zou moeten voorkomen dat de sleutel ongeoorloofd na gemaakt kan worden zonder dat de eigenaar van het systeem daar weet van heeft.

Wanneer een cilinder slot of sleutel gecertificeerd is, is deze voorzien van een patent. Nu is er een groot verschil tussen een merkpatent en een technisch patent. Merkpatent Bij een merkpatent is het niet toegestaan om een sleutel na te maken. Dit is redelijk vergelijkbaar met het na maken van kleding.

Heb je een sleutel waar een merkpatent op rust, kan je er dus niet zeker van zijn dat het niet mogelijk is om de sleutel na te maken. De sleutelblancs mogen wel verkocht worden, maar de sleutelspecialist moet op goed vertrouwen het certificaat opvragen bij klant om de sleutel te kunnen maken.

Je hebt immers een sleutel nodig om deze na te laten maken. Technisch patent Het namaken van sleutels waar een technisch patent op rust ligt een stuk complexer. Door dit technisch patent mogen sleutelblanc-fabrikanten deze blancs niet namaken. De sleutel specialist kan dus niet aan de desbetreffende sleutel komen als hij geen erkend dealer is van dit specifieke merk.

Slotenservice 24uur in Riemst

Wil je er zeker van zijn dat je sleutel niet zomaar na te maken is, kies dan voor een cilinder slot met technisch patent! Looptijd patenten Patenten gelden meestal zo’n 30 jaar. De ontwikkeling van een cilinder slot en de keuring hiervan nemen meestal ook een paar in beslag, dus de effectieve looptijd van zo’n patent is circa 25 jaar.

In een panieksituatie wil je niet op zoek moeten naar je sleutels, maar zo snel mogelijk naar buiten kunnen. Met een knopcilinder kan dat. In plaats van een sleutelingang aan de binnenzijde, is de cilinder voorzien van een knop. De werking van de knop is hetzelfde als die van de sleutel.De knop wil je aan de binnenzijde van de deur hebben. Dat noemen we altijd de B-zijde. Als een cilinder A/B = 45/30, zal de knop aan de 30 zijde geleverd worden. Ieder cilinderslot op onze website kan je zelf configureren. Aan de hand van een aantal vragen aan de rechterzijde op de productpagina, bepalen we welke variant cilinder er geleverd moet worden.

Wanneer je kiest voor een halve cilinder, en je hebt in je deur al een cilindergat aan de andere kant, dan dien je hier een blind deurbeslag te plaatsen. Aan de ene kant heb je een deurschild met cilinderuitsparing en aan de andere kant een deurschild met alleen een krukgat of zelfs volledig blind! Paniekfunctie Onhandig dat niet iedere fabrikant dezelfde term gebruikt, maar geen reden tot paniek.

Slotenmaker: Betrouwbare 24/7 Service in Bonheiden

Bij een cilinder zonder paniekfunctie komt het regelmatig voor dat iemand zijn deur niet kan openen omdat er aan de binnenzijde nog een sleutel in het cilinderslot steekt. Al onze SKG*** kunnen worden voorzien van een paniekfunctie. Wanneer de paniekfunctie niet standaard is, word je gevraagd of je deze wilt toevoegen.

De verschillende benamingen voor deze functie zijn o. a.: Hotelfunctie Nood- en gevarenfunctie T-koppeling Paniekfunctie Om eenduidig te zijn in onze communicatie hebben wij het altijd over ‘De paniekfunctie’ Vrijloopfunctie Cilindersloten worden normaal gesproken bediend door de cilinder. Wanneer je de sleutel in de cilinder steekt en draait, open of vergrendel je het cilinderslot.

Hier worden panieksloten toegepast. Bij een paniekslot draaien de dagschoot en de nachtschoot beide naar binnen wanneer je de kruk (of duwstang) naar beneden duwt. Wanneer je deze toepassing hebt, is het noodzakelijk om een cilinder slot met een vrijloopfunctie toe te passen. Bij een normaal cilinder slot draait de meenemer enkel wanneer de sleutel in de cilinder steekt.

De vrijloopfunctie zorgt er voor dat meenemer ook zonder sleutel, vrij kan ronddraaien. Meenemer Het cilinderslot wordt bediend door de meenemer, het gedeelte van de cilinder die draait als je de juiste sleutel gebruikt. Sleutelplan of Sluitplan Met de term sleutelplan of sluitplan bedoelen we een serie cilinders waarbij de rechten van de sleutels verdeeld kunnen worden.

Buitengesloten in Merksplas

Sleutelplan matrix Om inzichtelijk te krijgen welke sleutels welke cilinders kunnen bedienen, voeren we alle gegevens in in de sleutelplan matrix. Een sleutelplan is maatwerk, en niet iets dat je even online aanschaft. Bovendien is het handig om even met een specialist je eisen en wensen door te nemen. Plan gerust een afspraak in met onze sleutelplan specialist en we bespreken wat er mogelijk is! Elektronische cilinder Cilindersloten kunnen tegenwoordig ook digitaal worden aangedreven.

Slotenmaker Inschakelen in BrasschaatSlotenmaker Nodig in Kontich


Plan gerust een afspraak in met onze specialist toegangscontrole (slotenmaker Boom). Digitale knopcilinder Wanneer je je cilinderslot wilt digitaliseren, is de alles simpelste oplossing het plaatsen van een digitale knopcilinder . Een digitale knopcilinder is een mechanische cilinder die wordt aangestuurd door een digitale cilinderkop. Aan de buitenzijde steekt een knop uit de cilinder die voorzien is van een RFID/ Bluetooth lezer en een batterijcomponent.

Slotenmaker Expert in DesselSlotenmaker Nodig in Wilrijk


24 Uurs Slotenservice in AntwerpenSlotenmaker Aan Huis - Deskundig, Betaalbaar En Erkend in Sint-Katelijne-Waver


Het grote voordeel van een digitale knopcilinder is dat er geen bouwkundige aanpassingen nodig zijn om je sluitsysteem digitaal te krijgen. De moderne sluitsystemen communiceren met smartphones waardoor je eenvoudig rechten kan overdragen naar de digitale knopcilinder zonder dat hier geavanceerde programmatuur bij komt kijken of technische kennis. Je moet er op letten dat je ieder jaar even de batterijen vervangt! Motorcilinder Wanneer je niet huiverig bent voor enige bouwkundige aanpassing, kan je kiezen voor een motorcilinder.

More from Tuin, Gezondheid tips