Mobilhome Verkopen? Wanneer Het Juiste Moment? - Contacteer ons 0484/96 18 61

Published Jan 18, 22
7 min read

Mobilhome Verkopen Zonder Zorgen? - Contacteer ons 0484/96 18 61

Mobilhome verkopen

Dendermondsesteenweg 122, 9260 Wichelen
0484 96 18 61
Mobilhome verkopen

Verlies het gewicht dus niet uit het oog, want er wordt vaak op gecontroleerd en de boetes zijn niet mals. In Duitsland bijvoorbeeld betaal je 235 euro, maar in Italië is dat 1. 734 euro en in Oostenrijk zelfs 5. 000 euro. In Frankrijk kom je er met 135 euro vanaf.

Alles Verkopen En In De Mobilhome Of Caravan Wonen? - Contacteer ons 0484/96 18 61Caravan Verkopen Antwerpen- Mobilhome Online Verkopen - Contacteer ons 0484/96 18 61


En dan nu: rijden maar! Is je motorhome in orde? Dan wil je natuurlijk meteen wegrijden, de wijde wereld tegemoet … Maar ook onderweg mag je enkele regels niet uit het oog verliezen. Zo zijn er in veel Europese steden (bij ons in Brussel, Gent en Antwerpen) lage-emissiezones (LEZ), waar oudere voertuigen niet mogen rijden.

Mobilhome Verkopen Aan Een Opkoper - Contacteer ons 0484/96 18 61

Opletten voor s, Voor een doorsnee motorhome gelden dezelfde snelheidsbeperkingen als voor personenauto’s: 50 km/u in de bebouwde kom, 90 km/u op gewone wegen buiten de bebouwde kom (70 km/u in Vlaanderen) en 120 km/u op autosnelwegen. Maar motorhomes met een MTM van meer dan 3,5 ton mogen niet sneller rijden dan 90 km/u op snelwegen en wegen met twee rijstroken per rijrichting.In Spanje bijvoorbeeld mag je op autosnelwegen maar 100 km/u rijden met een motorhome (90 indien > 3,5 ton), terwijl auto's er 120 km/u mogen. Ook in Finland is dat 100 km/u voor een ‘lichte’ motorhome en 80 km/u indien > 3,5 ton. Parkeren en overnachten: altijd op een camping? Voor het parkeren gelden dezelfde regels als voor gewone auto’s.

Mobilhome Verkopen? Hier Hoogste Bod! Gratis En Vrijblijvend! - Contacteer ons 0484/96 18 61

Je mag met een motorhome ook parkeren op plaatsen aangeduid met een bord E9a (blauw bord met enkel de witte letter P) of E9h (hetzelfde bord met de afbeelding van een motorhome). Maar het mag niet op plekken die voorbehouden zijn voor andere voertuigcategorieën (zoals aangegeven door de verkeersborden E9b, E9c of E9d bijvoorbeeld).

Om zeker te zijn neem je beter vooraf contact op met de lokale politie of ga je even kijken op de website van de gemeente waar je de nacht wil doorbrengen. Kun je je motorhome zomaar overal neerzetten? Dat blijkt niet altijd even evident. In het buitenland ben je best nog voorzichtiger.

Verkoop Uw Mobilhome Of Caravan - Contacteer ons 0484/96 18 61

Anderzijds is het maar normaal dat je respect opbrengt: ‘Voor de andere kampeerders en vooral voor de natuur. Het is natuurlijk ondenkbaar dat je de wc ergens in een bos zou leegmaken.’Sommige mensen geven de voorkeur aan de comfortabele omgeving van een camping of een pleisterplek speciaal voor motorhomes. Zij vinden op het internet een bijna oneindig aanbod, van wisselende kwaliteit en in uiteenlopende prijsklassen, met sterke variaties tussen de seizoenen.

Opkoper Mobilhomes - Je Caravan Tweedehands Verkopen - Contacteer ons 0484/96 18 61Wat Moet Er In Een Verkoopovereenkomst Van Een Caravan? - Contacteer ons 0484/96 18 61


De beurs Mobicar voor motorhomes is dit jaar immers afgelast wegens het coronavirus. De opendeurdagen zijn gepland voor de week van 24 oktober tot 1 november 2020..

Caravan Of Mobilhome Verkopen Via - Contacteer ons 0484/96 18 61

Een camper wordt, net als bij een auto, na een tijdje wat “oud” in de ogen van de eigenaar en zal die proberen de camper verkopen tegen een goede prijs. Maar ook kan het zijn dat de camper niet meer kan voldoen aan de wensen van de eigenaar omdat het niet beschikt over bepaalde opties of dat de ruimte niet meer voldoende zal zijn.

Maar voor het verkopen van de camper moet je wel de juiste methodes gebruiken om ervoor te zorgen dat je lang met de oude zal blijven zitten. Camper verkoop Camper verkoop kan in principe heel gemakkelijk zijn: advertentie plaatsen op een verkoopsite en maar afwachten tot er zich een koper zal aanmelden.

Uw Mobilhome Verkopen Zonder Zorgen? - Contacteer ons 0484/96 18 61

Je bent immers niet de enige die een camper verkoopt en zullen belangstellenden jouw aangeboden camper vergelijken met andere die op de verkoopsite te vinden zijn. Er is ook sprake van verschillende verkoopsites en zelfs concurrentie van campers die in het buitenland te koop aangeboden worden. Je zult het dus wel begrijpen dat de concurrentie zwaar is en je met een goede verkoopstrategie zult moeten komen om de camper te kunnen verkopen.

Natuurlijk zijn zaken als de kilometerstand en het bouwjaar geen punten waar er bij een camper opgelet zal worden. Voor een camper is het belangrijk om te weten wat de verschillende opties zijn en natuurlijk ook de conditie waarin het zich verkeert, bij de verkoop van mijn camper kun je met dezelfde punten rekening houden als voor de auto verkoop.

Mobilhome Verkopen Zonder Zorgen? - Contacteer ons 0484/96 18 61

Verkoop Uw Mobilhome Of Caravan - Contacteer ons 0484/96 18 61Camper Verkopen - De Beste Opties Op Een Rij Voor Jou - Contacteer ons 0484/96 18 61


Denk maar aan de gasleidingen, de elektrische installatie en het onderstel. De vraag wat is mijn camper waard is dus te beantwoorden door te kijken naar de bovengenoemde factoren die hierop van invloed zijn. Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het keuren van een camper en kun je zo een bewijs zeker gebruiken bij de verkoop van de camper.

De verkoper zal namelijk met veel tegenargumenten komen en en ben je met zo een bewijs zeker van de technische staat van de camper. Verkopen aan camper opkopers Niet iedereen heeft het geduld om te onderhandelen met verschillende belangstellenden. Het vergt zeker ook heel wat tijd en vaker dient de oude camper te worden verkocht voordat de nieuwe kan worden aangeschaft.

Mobilhome Verkopen - Caravan Verkopen - Contacteer ons 0484/96 18 61

Hou er wel rekening mee dat de aangeboden prijs er lager zal uitvallen dan die bij een particuliere verkoop. Dat is wel logisch omdat het risico van verkoop nu op het bedrijf rust en ze verder ook moeten opdraaien voor de kosten van opslag en natuurlijk ook nog hun winst moeten maken.

Gratis Uw Caravan Verkopen? Wij Geven U Een Goed Bod - Contacteer ons 0484/96 18 61Deze Zomer Op Vakantie Met Een Mobilhome? - Contacteer ons 0484/96 18 61


Wanneer het dus tijd is om de oude camper of caravan van de hand te doen heb je de optie om dat particulier of via een camper opkoper te doen. Let er wel op dat de prijsverschillen tussen beide verkoopopties groot zullen zijn, maar je bij een opkoper wel direct je camper kwijt zal zijn.

Camper Verkopen - De Beste Opties Op Een Rij Voor Jou - Contacteer ons 0484/96 18 61

Vandaag bespreken we belangrijke overwegingen, die nuttig kunnen zijn bij het verkopen van je camper en je helpen fouten te voorkomen. Het is weer zover: de zomer is voorbij en de herfst laat haar bonte herfstkleuren zien. Voor jou is het einde van het kampeerseizoen in zicht. Je vraag je af hoe vaak je werkelijk met je camper op reis bent gegaan.

Jullie hebben samen veel mooie momenten beleefd. Geen paniek. Dit artikel beschrijft waar je – als particuliere verkoper – aan moet denken. Bovendien vertellen we, hoe je jouw camper kostendekkend kunt behouden. De meest voorkomende redenen voor de camper verkoop De kostenfactor speelt vaak de belangrijkste rol. Kamperen is vrij gunstig, echter kost het onderhoud van een camper jaarlijks toch een paar duizend euro’s.

Tips Bij Verkopen Camper - Paulcamper Magazin - Contacteer ons 0484/96 18 61

Stel een uitgavenoverzicht op. Zo krijg je een beeld of een verkoop loont of dat je de kosten kunt compenseren met een particuliere verhuur van je camper. Motorrijtuigenbelasting Camperverzekering Kosten standplaats APK Reparatiekosten Camperonderdelen Opslag winter- en zomerbanden De lijst moet je uiteraard aanpassen aan je eigen unieke camper. : wanneer je jouw ruime alkoof tegen een plaatsbesparende kampeerbus wilt ruilen of van plan bent een gezinsauto te kopen en daarvoor je knusse integraal te verkopen, stel je een kostenoverzicht op zodat je beide voertuigen kunt vergelijken.