Mobilhome Of Caravan Verkopen Binnen 24 Uur? - Contacteer ons 0484/96 18 61

Published Jan 18, 22
7 min read

Caravan Of Mobilhome Verkopen: Waar Moet Je Op Letten? - Contacteer ons 0484/96 18 61

Mobilhome verkopen

Dendermondsesteenweg 122, 9260 Wichelen
0484 96 18 61
Mobilhome verkopen

Verkoop van gebruikt voertuig aan particulier persoon of autohandelaar? Het verkopen aan een autohandelaar heeft als voordeel dat je snel je geld ontvangt. Tegelijkertijd bieden ze je diverse diensten aan, zoals de overname van de garantie. In de regel betaalt een handelaar voor je gebruikte camper een prijs die lager is dan je hebt gehoopt.En vergeet een advertentiesite zoals Marktplaats niet: een rubrieksadvertentie plaatsen is vaak gratis. Net zoals een te koop bord op je camper. Wie weet, loopt die ene geïnteresseerde koper zomaar voorbij. : camper verkopen of verhuren – voor beiden geldt: neem de tijd voor het schrijven van een goede omschrijving van je camper.

Mobilhome Verkopen? Wanneer Het Juiste Moment? - Contacteer ons 0484/96 18 61

Sharing platformen waar je je camper kunt verhuren, gebruiken een elektronisch betaalsysteem dat zo is ingericht dat zowel huurder als verhuurder beschermd zijn. Als verhuurder ontvang je hierdoor je verdiensten automatisch en zonder rompslomp op je rekening. : evenals een autohandelaar voor de verkoop, biedt een professionele camperverhuur de nodige voordelen boven verhuur in eigen beheer.

Bovendien zijn de kosten voor de promotie van je camper in vergelijking laag. Camper particulier verhuren – een lonend alternatief? Je bent nog niet overtuigd dat je je reisbegeleider wil verkopen? Deel dan je vakantie voertuig met andere kampeerliefhebbers en verdien daar ook nog eens geld mee. In plaats van je camper in een dure stalling te stallen, kun je je camper bij Paul, Camper aan andere reislustigen verhuren.

Mobilhome Verkopen Aan Een Opkoper - Contacteer ons 0484/96 18 61

Op de lange termijn verdien je met het verhuren meer geld dan met de verkoop van je gebruikte camper. Wat is Paul, Camper eigenlijk? Sharing is caring en delen brengt vreugde. Het sharing platform brengt particuliere camper bezitters en kampeerliefhebbers, die dromen van een reis met een voertuig zoals dat van jou, samen.

De prijs per nacht leg je ook zelf vast. Alles zonder stress. Het team van Paul, Camper is er om je op weg te helpen. Ze zijn allemaal gek op campers, campings en reizen en brengen mensen graag bij elkaar. Ze weten wat daarbij belangrijk is en ondersteunen je persoonlijk bij vragen en problemen.

Uw Mobilhome Verkopen? - Contacteer ons 0484/96 18 61

Probeer het verhuren gewoon eens uit en geniet zelf ook nog van avonturen met je geliefde camper. Hier maak je eenvoudig een camperprofiel aan.

Gratis Uw Caravan Verkopen? Wij Geven U Een Goed Bod - Contacteer ons 0484/96 18 61Motorhome Of Camper: Hoe Zit Het Met Verkeersbelasting? - Contacteer ons 0484/96 18 61


Foto: Fotolia Terwijl bij een aantal modellen van tweedehandse campers potentiële kopers al direct na de plaatsing van een advertentie in de rij staan, blijven andere modellen weken, zelfs maanden onopgemerkt op het terrein van de verkoper staan. Of een voertuig gemakkelijk verkocht wordt, hangt vooral af van “net dat beetje meer”.

Motorhome Of Camper: Hoe Zit Het Met Verkeersbelasting? - Contacteer ons 0484/96 18 61

Wie een tweedehandse camper wil verkopen, kan dit zelf doen of de verkoop overlaten aan een dealer. Als een dealer de opdracht krijgt om de camper te verkopen, wil de dealer natuurlijk een bepaalde commissie ontvangen. Deze commissie wordt dan weer van de verkoopprijs afgetrokken. Maar als u uw camper wilt verkopen en met een privépersoon een verkoopovereenkomst wilt afsluiten, is het belangrijk om te weten wat de problemen hierbij kunnen zijn.

Privéaanbieders kunnen kleine advertenties in de krant plaatsen of het voertuig in een online portal voor tweedehandse campers aanbieden. Wie kiest voor een advertentie in een krant moet er rekening mee houden dat hij uitsluitend geïnteresseerden uit een bepaalde regio bereikt. Het verkopen van een camper via online advertenties biedt heel veel voordelen.

Tips Bij Verkopen Camper - Paulcamper Magazin - Contacteer ons 0484/96 18 61

De Beste Manier Om Je Mobilhome Of Caravan Te Verkopen - Contacteer ons 0484/96 18 61Opkoper Mobilhomes - Je Caravan Tweedehands Verkopen - Contacteer ons 0484/96 18 61


Foto’s hebben trouwens nog meer effect als u een aansprekende achtergrond gekozen heeft én de foto’s met mooi weer gemaakt heeft. Als u uw camper verkoopt, online of via een krantenadvertentie, moet u de camper in elk geval zo correct en accuraat mogelijk beschrijven. U mag geen verwachtingen wekken waaraan de camper in het geheel niet kan voldoen.

Caravans & Motorhomes: Enkele Zaken Om Op Te Letten - Contacteer ons 0484/96 18 61Mobilhome Verkopen - Uw Auto Verkopen Aan De Beste Prijs - Contacteer ons 0484/96 18 61


Ik Wil Mijn Caravan Verkopen, Hoe Doe Ik Dat? - Contacteer ons 0484/96 18 61Caravan Of Mobilhome Verkopen: Waar Moet Je Op Letten? - Contacteer ons 0484/96 18 61


Vóór een eventuele bezichtiging maakt u de auto dan ook goed schoonmaken. Een schone auto maakt een goede indruk en een goede indruk heeft een positieve invloed op de verkoopprijs. Bij een privéverkoop is het heel lastig om een prijs te bepalen. De verkoper kan zich weliswaar goed informeren over de marktconforme prijzen, maar uiteindelijk moet hij toch onderhandelen over de prijs.

Tips Bij Verkopen Camper - Paulcamper Magazin - Contacteer ons 0484/96 18 61

Ook op de markt voor occasions lopen wolven in schaapskleren rond Een van de genoemde valstrikken bij een privéverkoop kan een poging tot bedrog zijn door de koper. Een bekende truc is het uitschrijven van een te hoog bedrag op de cheque. De koper verontschuldigt zich voor de vergissing en vraagt of u het te veel betaalde bedrag kunt terugstorten op zijn rekening.

Ook bij het overhandigen van de papieren van het voertuig moet u als verkoper heel goed opletten. Overhandig deze documenten pas persoonlijk aan de koper als de koop correct afgehandeld is en u als verkoper de betaling reeds ontvangen heeft. Stuur de papieren van het voertuig nooit elektronisch aan de koper, ook niet als de koper hier expliciet om vraagt.

Verkoop Uw Mobilhome In Een-twee-drie! - Contacteer ons 0484/96 18 61

We hebben uw telefoonnummer nodig om de overname prijs te bespreken en om een inlevermoment af te spreken. We hebben uw e-mailadres nodig om een overname te bevestigen. Voor meer informatie over over gegevensbescherming verwijzen we naar onze privacy policy.

Correcte betaling en vlotte onderhandeling Veerman - Meise Super ervaring! Was persoonlijk wantrouwig om mijn mobilhome aan een opkoper te verkopen, maar alles is zeer correct verlopen. Geld stond binnen de 5 minuten op mijn rekening, ook super vriendelijke service + besparing van keuring (zij regelen dit zelf). Echt een aanrader! Wendy - Floubeque We hebben onze caravan verkocht aan Autohandel Uyttendaele Pieter.

Reizen In Coronatijden: Rush Op Motorhomes - Contacteer ons 0484/96 18 61

Fijn om op zo'n manier met deze firma samen te werken. Jetten Simonne - Houthalen Pieter reageerde meteen op het formulier, kwam de zelfde dag nog ter plaatse en hij heeft ter plaatse de overschrijving gedaan. Dit stond dan ook meteen op mijn rekening. Geen gedoe. Philip - Wetteren Heel snel reactie mogen ontvangen op mijn aanvraag.

Kurt - Oostakker Kwam afspraak na, het geld stond meteen op mijn rekening mits andere bank! Afhaling liep heel vlot. Ik ben heel tevreden dat ik mijn camper aan Pieter verkocht heb. Willy - Belsele .

Verkoop Uw Mobilhome In Een-twee-drie! - Contacteer ons 0484/96 18 61

Wilt u snel en veilig uw mobilhome verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een erkende opkoper van mobilhomes. Anders dan veel andere kopers van campers en motorhomes kopen wij uw wagen direct van u over. U hoeft dus nergens op te wachten en krijgt direct geld.

Caravans & Motorhomes: Enkele Zaken Om Op Te Letten - Contacteer ons 0484/96 18 61Verkoop Uw Mobilhome Of Caravan - Contacteer ons 0484/96 18 61


Met vriendelijke groet, Maurice Dumas Geheel volgens afspraak op een nette manier afgehandeld. Ik ben uiterst tevreden en zal daar waar mogelijk deze mannen aanbevelen. Groetjes, Robin van Aalst Binnen 1 dag alles geregeld, in de avond te koop aangeboden en de volgende middag hebben ze mijn camper opgehaald. Eerlijke prijs, en de papierzaken ter plekke afgehandeld.

Tips Voor Het Verkopen Van Uw Caravan - Contacteer ons 0484/96 18 61

Groeten, A. Huisman Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf. Timo Afspraken worden correct nageleefd.