De 10 Grootste Voordelen En Nadelen Van Houtskeletbouw! - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw Wilrijk

Published Jan 06, 22
5 min read

Houtskeletbouw Wint Aan Populariteit - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw Borgerhout

3bouw houtskeletbouw

Zone Reme 1, 2260 Westerlo
014 70 47 47
Houtskeletbouw

De vorm van het huis kan je dus vrijwel helemaal zelf kiezen. Dat is een groot voordeel als je zelf een huis laat bouwen. Op die manier kan je het helemaal maken zoals jij het wil. De constructie is goed geïsoleerd en dat merk je later aan de energierekening. Het houtskelet wordt snel in elkaar gezet door prefabricatie.

Een houten huis is ecologisch. Dat komt doordat het hout komt uit verantwoorde bosbouw. Daarnaast is het ook nog duurzaam. Een houten geraamte gaat even lang mee als een huis volledig gemaakt van baksteen. Genoeg redenen dus voor een houtskelethuis.

Steeds meer mensen kiezen voor voor het . Maar waarom is hout bij zoveel Vlamingen populair bij het plaatsen van een aanbouw ? We laten even onze aan het woord. Een aanbouw in hout : voor welke ruimten ? Een is een - houtskeletbouw prijs. Dat betekent niet per definitie dat de buitenafwerking ook met hout moet zijn.

Waarom Kiezen Voor Sleutel-op-de-deur Bedrijven? - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw Laakdal

Een houten structuur is in staat . Een aan de woning toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld het volgende aanbouwen : Woonkamer ; Keuken ; Eetkamer ; Slaapkamer ; Veranda ; Bureau ; Speelkamer ; ... Doe-het-zelvers kunnen zelf een houten woninguitbreiding plaatsen Wie handig is en graag klust, kan een .

De volgende stap is het skelet rechtop zetten en . Vervolgens wordt de houten structuur en . Zo'n worden gebouwd. Wil je de structuur maken in steen, is het wel aangeraden beroep te doen op een professionele metser. Bij een skelet in hout kun je een deel of misschien zelfs het geheel zelf realiseren.

Eens de bestelling is geplaatst, wordt het houten skelet op maat gemaakt in zes à acht weken. Het monteren ter plaatse neem maar vijf tot acht dagen in beslag ; . Hout staat bekend om haar zeer goede thermische isolerende eigenschappen. Het is zes keer meer isolerend dan baksteen en vijftien keer meer dan beton ! Een houten ruimte krijg je heel snel op de gevraagde temperatuur, het slaat geen warmte op en laat geen kou binnen.

5 Redenen Om Te Kiezen Voor Een Houten Huis - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw Essen

Het hout dat gebruikt wordt in houtskeletbouw is behandeld met brandvertragend materiaal ; . Een houten skelet is beduidend minder zwaar dan de bouwmaterialen die doorgaans worden gebruikt. Je hebt dus nodig en het is ideaal op reeds bestaande funderingen ; . Hout is een natuurlijke vochtregelaar en laat een woning ademen.

heeft een passie voor hout én voor goed werk. Daarnaast nemen ook onze klanten een centrale plaats in bij elk project, of het nu gaat om een nieuwbouw, een renovatie of een uitbreiding - aanbouw huis houtskeletbouw. Door voor houtskelet te kiezen, denken we aan uw comfort en welzijn. Hout is milieuvriendelijk Hout is een natuurlijk, isolerend materiaal dat 100 % hernieuwbaar is.

Wanneer de bomen groeien, helpen ze de opwarming van de aarde tegen te gaan door CO2 uit de lucht te halen (1m3 hout = 1 ton CO2 minder!). Dat kan niet gezegd worden van andere bouwmaterialen, integendeel, vaak komen grote hoeveelheden CO2 vrij bij de productie. In het kader van duurzaamheid werkt zo veel mogelijk samen met lokale of regionale producenten, door bijvoorbeeld vurenhout te gebruiken.

Welke Bouwmethode Kan Ik Kiezen Bij De Bouw Van Mijn Huis? - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw Heist-op-den-Berg

Welke Bouwmethode Kan Ik Kiezen Bij De Bouw Van Mijn Huis? - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw BorsbeekHoutskeletbouw Goedkoper - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw Berchem


Dankzij de uitstekende thermische isolatie kunnen ruimtes snel verwarmd worden tot de gewenste temperatuur, terwijl tegelijk energie bespaard wordt. Door de typische eigenschappen van een houtskelet kan er bovendien natuurlijke isolatie worden aangebracht, zoals houtvezel of cellulose, om onvergelijkbare thermische prestaties te bereiken. U bouwt natuurlijk niet alleen voor vandaag, maar ook voor de toekomst.

Waarom Kiezen Voor Een Passiefhuis In Houtskeletbouw? - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw DeurneWat Zijn De Voordelen Van Houtskeletbouw? - Spib Houtbouw - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw Schelle


Kiezen voor houtskeletbouw is dus een schitterend alternatief, zowel voor de natuur als voor uw portemonnee! Hout is geschikt voor elk terrein is mogelijk op elk terrein, zelfs als de ondergrond niet ideaal is. Een constructie in hout is immers veel lichter dan zijn gemetste of betonnen tegenhangers. Die eigenschap biedt ons dan ook flexibele mogelijkheden, zelfs op moeilijke terreinen (bijvoorbeeld op een steile helling of een ingesloten terrein).

Bovendien kunnen we dankzij de lichte structuur besparen op de transportkosten en de funderingen. Een voordeel van onschatbare waarde! Hout biedt ruimte voor creativiteit kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en het ontwerp volledig afstemmen op uw eigen smaak. De techniek leent zich voor woningen van alle formaten en in alle stijlen, van een heel klassieke woning tot een gedurfd, hedendaags ontwerp.

Is Houtskeletbouw Energiezuinig? - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw Vorselaar

Maar ook op het vlak van afwerking en kleur hebt u alle vrijheid. Daarnaast is het bij een ook makkelijk om later uw woning uit te breiden zonder de harmonie van het gebouw te verstoren. Aangezien hout best wat diversiteit kan smaken, laat het zich ook prachtig combineren met andere materialen, zoals baksteen, natuursteen, glas, metaal of beton.

Waarom Houtskeletbouw Aan Belang Wint In België - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw RiemstHoutskeletbouw: Niks Dan Voordelen Met Houtskelet - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw Herenthout
De rest van de constructie wordt op de werf zelf gemaakt door onze schrijnwerkers. Op die manier kunnen we en u een . Hout is een materiaal dat droog verwerkt wordt. Er moet dus geen rekening gehouden worden met droogtijden en ook slechte weersomstandigheden veroorzaken geen grote vertragingen. Zo kunt u in recordtijd uw intrek nemen in uw nieuwe woning! Hout is makkelijk te onderhouden Onze constructies in houtskelet hebben gegarandeerd een lange levensduur, omdat we de goede houtsoorten selecteren en ze op de juiste manier (en gezond!) behandelen.

Hout bevat geen toxische stoffen en verbetert de luchtkwaliteit door een natuurlijke regeling van de luchtvochtigheid in het gebouw, en dit in elk seizoen. Daarnaast zorgt hout ook voor een ongezien thermisch comfort.

Houtskeletbouw: Milieuvriendelijk En Snel - Werkspot.nl - Bouwfirma 3bouw Houtskeletbouw Wommelgem

Misschien zou u dit op het eerste zicht niet denken, maar houtskeletbouw is uiterst brandveilig. Massief hout kent namelijk een lage reactiesnelheid en begint pas te ontbranden bij hoge temperatuur. In geval van brand gaat het hout verkolen en ontstaat er een isolatielaag rond het hout, wat de kans op instorting vertraagt.

More from Lifestyle, Tuin