Afbraakwerken & Sloopwerken Aannemer - Jns In Tessenderlo

Published Dec 21, 21
5 min read

Kleine En Grote Afbraak - Afbraakwerken Jns

In bepaalde gevallen kan het bv. nodig zijn om stutwerken uit te voeren bij instabiele contructies. Afbraakwerken uitvoeren Na de nodige analyses is het tijd voor de eigenlijke afbraakwerken. Een vakman kiest daarbij voor de juiste werktuigen op maat van de klus. Gaat het bv. om zwaardere werkzaamheden? Dan kan hij een minigraver met een sloophamer gebruiken. aannemer afbraakwerken.

Jns Kleine & Grote Afbraakwerken, Info & Prijzen!Jns Kleine & Grote Afbraakwerken, Info & Prijzen!


een sorteergrijper. Bouwafval sorteren en afvoeren Afbraakwerken gaan gepaard met steenpuin en ander bouwafval. Een professionele vakman sorteert dat afval volgens de huidige reglementering. Zo is het in Vlaanderen verplicht om bouwafval met een hoog milieurisico-profiel (onbekende herkomst) te scheiden van bouwafval met een laag milieurisico-profiel (bekende herkomst). De vakman voert het afval ook af naar een erkende stortplaats.

Slopen Van Staalbouw - Jns Afbraakwerken

Heb ik een vergunning voor afbraakwerken nodig? Heb je een vergunning nodig voor afbraakwerken? Dat is niet altijd het geval - JNS afbraakwerken. Afbraakwerken zijn vergunningsvrij als: het gaat om een woning die kleiner is dan 100 m² het gebouw niet opgenomen is in de inventaris van bouwkundig erfgoed er geen vergunning nodig was voor het plaatsen van het (bij)gebouw het gebouw geen bijzonder belang heeft voor de leefomgeving (bv.

Denk aan de vergunning voor je container(s) Heb je een container nodig voor je afbraakwerken? Dan moet je ook daarvoor een vergunning aanvragen bij je gemeente als die op het openbare domein staat (bv. voetpad). Je gemeente rekent hiervoor ook een dagelijks tarief aan volgens het aantal m² die je container inneemt.

7 Veelgemaakte Fouten Bij Afbraakwerken Jns

Als je zelf kleine afbraakwerken uitvoert, moet je ook zelf een container huren. Als je een professionele afbraakfirma inschakelt, huren zij de container(s) voor jou. De vakman zorgt ook voor een container met de juiste grootte. Voor kleine afbraakwerken volstaat bv. een container van 10 à 15 m³. Bij grote afbraakwerken zal eerder een container van min.

Wat als asbest ontdekt wordt tijdens de afbraakwerken? De kans bestaat dat een oudere woning asbesthoudende materialen bevat (leien dakbedekking, schoorsteen, …). Je bent in dat geval niet verplicht om die materialen te verwijderen, maar het is sterk aangeraden om dat wel te doen. Daarvoor doe je best een beroep op een gespecialiseerde asbestverwijderaar (aannemer afbraakwerken).

Verwijderen Van Balkons En Terrassen - Jns Afbraakwerken

Hoe kan ik de kosten drukken voor mijn afbraakwerken? Bij afbraakwerken komt het erop aan om verschillende offertes grondig met elkaar te vergelijken. Let bv. op welke werkzaamheden inbegrepen zijn in de prijs en hoeveel die precies kosten. Sommige vakmannen zullen misschien een vaste uurprijs hanteren, terwijl andere een prijs per m² of m³ gebruiken.

Je kiest best ook voor een professional actief in je buurt. Zo spaar je extra verplaatsingskosten uit. Bovendien zijn deze vakmannen ook goed op de hoogte over de reglementering rond afbraakwerken in jouw gemeente. Vergelijk hier offertes van afbraakfirma’s actief in je buurt. Wat is het verschil tussen grond- en afbraakwerken? De meeste afbraakfirma’s zijn ook gespecialiseerd in grondwerken.

Plaatsen Van Stofwanden - Jns Afbraakwerken

Het gaat om verschillende klussen die de grond moeten voorbereiden voor een nieuwe woning. Denk bv. aan funderings- en rioleringswerken, een septische put plaatsen en de grond nivelleren, putboringen, … Afbraakwerken laten uitvoeren? Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk (afbraakwerken JNS).

Ben je van plan om grondig te renoveren? Dan kijk je uit naar afbraakwerken, tenminste als je zelfs de handen uit de mauwen wil steken. Geen klus om zonder voorbereiding aan te beginnen. Daarom zette we 7 veelgemaakte fouten op een rijtje. 1. Afbraakwerken slecht voorbereiden, Start pas met breken als je zeker weet hoe je nieuwe stek er moet uitzien.

Slopen Van Betonconstructies - Jns Afbraakwerken

Ook als je te weinig afbreekt moet je achteraf weer al je gereedschap bovenhalen. Doe het breekwerk in een keer. Zie ook dat je al het nodige materiaal hebt. Zo verspil je geen tijd met naar de winkel of verhuurder te gaan. Maak een tijdsschema en huur zoveel mogelijk. 2.

Zo kom je niet in de problemen met je buren.

Afbraakwerken & Sloopwerken Aannemer - Jns In Tessenderlo

Slopen Van Bunkers - Jns AfbraakwerkenJns Afbraakwerken – Sloopwerken - Sloopbedrijf


Grond- en sloopwerken gaan vaak hand in hand. Vooral in de huidige tijd waar ruimte schaars wordt, dient er vaak gesloopt te worden voordat er weer gebouwd kan worden - afbraakwerken JNS. Hierbij is het grondwerk een vanzelfsprekende aansluiting op het sloopwerk. Zo wordt er niet alleen gezorgd voor een juiste afbraak, maar starten we ook met de opbouw.

Voor welke afbraakwerken kan je bij ons terecht? Dankzij onze jarenlange ervaring hebben afbraakwerken voor ons geen geheimen meer. Je kan bij ons dan ook terecht voor een ruime waaier aan sloopwerken: sloop van woningen, gebouwen en kantoren binnen of buiten stadskern sloop van hoogbouw met aangepaste machines en werktuigen sloop van industriële sites sloop van bruggen over snelwegen, spoorwegen en waterwegen sloop van constructies onder water sloop van ondergrondse constructies uitbraak van wegenis demontage industriële installaties Ontmantelingswerken Gebouwen met een historisch waardevolle gevel of een beschermd stadsgezicht ontmantelen, vraagt een heel secure en gecontroleerde aanpak.

Uitbreken Van Vloeren - Jns AfbraakwerkenWe beginnen pas met de binnensloop of het strippen van gebouwen en constructies tot op basisstructuur na een grondige stabiliteitsstudie en het uitvoeren van de nodige stabiliteitswerken.

Monseré is een professioneel, toonaangevend en modern bedrijf, reeds 20 jaar actief in de gespecialiseerde sloopbranche. Hoewel het zwaartepunt van de activiteiten nog steeds in West- en Oost-Vlaanderen ligt, worden vanuit de centrale vestiging te Ingelmunster reeds heel wat werkzaamheden verricht in Vlaams-Brabant, Wallonië en Noord-Frankrijk. - Algemene sloopwerken Sloop particuliere woningen, woonwijken, Sloop appartementsgebouwen, Sloop algemene hoog- en laagbouw binnen en buiten stadskernen, Sloop na brand - Industriële sloopwerken Sloop industriële gebouwen / volledige sites, Sloop staal- en betonconstructies, Sloop schouwen, Sloop bruggen - Speciale interventies (24u/24u) - Ontmantelingswerken Ontmantelen van te renoveren gebouwen (behoud structuur) - Asbestverwijdering - Containerverhuur voor bouw- en sloopafval .

Slopen Van Industriële Gebouwen - Jns Afbraakwerken

Ontmantelen Van Constructies - Jns AfbraakwerkenAfbraakwerken Nodig? - Handige Info Over Kosten 2022.


Bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden denken wij gericht met u mee en staan wij voor: Een veilige, efficiënte en snelle manier van werken; Verantwoordelijk afvoeren van reststoffen; Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Bovendien zijn onze vakmensen VCA gecertificeerd. Dit betekent dat u met Sloopbedrijf VBH Works kiest voor een ervaren partner die veel waarde hecht aan veiligheid en vakmanschap.